fbpx

Fysiotherapeuten

Je mag ervan uitgaan dat elke fysiotherapeut zijn of haar vak zo goed mogelijk uitoefent. Heb je desondanks toch klachten over de behandeling of de manier waarop de medewerkers van FysioFocus met je omgaan, dan is het goed om ons dat te laten weten. Je kunt te allen tijde contact opnemen met de praktijkhouders en een gesprek aangaan over je klacht.

KNGF

Een andere mogelijkheid is om via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) een bemiddelingsgesprek aan te vragen. Levert dit gesprek niet het gewenste resultaat op, dan kun je eventueel ook contact opnemen met het Informatie- en Klachtenbureau Gezondheidszorg (IKG).

Instanties

Er zijn drie instanties waar je klacht behandeld wordt. Dit zijn allemaal onafhankelijke instanties. De behandeling van de klacht is kosteloos en alle commissies gaan zeer zorgvuldig en vertrouwelijk met de klacht om. In de download is te vinden bij welke instanties je met je klacht terecht kunt.

Privacyverklaring

FysioFocus neemt de privacy van je persoonsgegevens serieus. Wij respecteren je rechten en vrijheden alsook de bredere, algemeen geldende wetgeving. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij met je gegevens omgaan.

Fysiotherapie afspraak maken

Heb je fysieke klachten en wil je snel een oplossing? Plan dan direct een afspraak en kom deze week nog langs! Wij gaan er voor zorgen dat de klachten tot het verleden behoren.

Afspraak maken