fbpx

Standaardvergoeding

Als je 18 jaar of ouder bent wordt fysiotherapie niet standaard vergoed. De vergoeding is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Uitgezonderd zijn bepaalde chronische aandoeningen, hiervoor wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed. Neem contact met ons op om te vragen of je in aanmerking komt voor een chronische machtiging.

Aanvullende verzekering

De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Je kunt bij de zorgverzekeraar informeren hoeveel behandelingen je vergoedt krijgt, dit scheelt namelijk per aanvullend pakket. De fysiotherapeut kan dit opvragen.

Aanvullende verzekering kiezen

Er zijn veel verschillende soorten aanvullende pakketten. Het is aan te raden om jaarlijks een keuze te maken. Bekijk de voorwaarden, zoals het aantal behandelingen dat je vergoedt krijgt.

Samenwerking zorgverzekeraars

In de meeste gevallen sturen wij de rekening automatisch naar de zorgverzekeraar. Als je fysiotherapie in je zorgpakket hebt, wordt dit in de meeste gevallen voor 100% vergoed en hoef je bij ons niets te betalen.

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars, behalve ENO en Zorg & Zekerheid. Als je bij ENO of Zorg & Zekerheid bent verzekerd, krijg je dus niet de volledige behandeling vergoed en zul je zelf de rekening moeten declareren.

Tarieven 2022

Indien je geen aanvullende verzekering hebt, zullen wij het bedrag direct aan je factureren. Hier vind je een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar. Consulteer echter je eigen verzekeraar voor de actuele vergoeding per behandeling.

Fysiotherapiezitting:€36
Fysiotherapie aan huis:€48
Screening en intake/onderzoek€48
Screening en intake/onderzoek aan huis:€58
Intake na verwijzing:€58

Fysiotherapie afspraak maken

Heb je fysieke klachten en wil je snel een oplossing? Plan dan direct een afspraak en kom deze week nog langs! Wij gaan er voor zorgen dat de klachten tot het verleden behoren.

Afspraak maken