fbpx

Wat is podotherapie

Een podotherapeut is een voetspecialist en daarmee ook een expert in klachten die vanuit de voeten komen. Wanneer je voeten minder functioneren tijdens het bewegen, dan kan je enkel, knie, heup of rug daar ook last van krijgen. Steunzolen kunnen hierbij de voeten ondersteunen, om zo ook voet, knie, heup of rugklachten te voorkomen en verhelpen. Andere veelgebruikte oplossingen voor voetklachten zijn oefeningen, taping, ortheses en schoenadviezen. Wat je klacht ook is, bij podotherapie Sint Oedenrode help ik je op weg naar klachtenvrije voeten.

Podotherapie Sint Oedenrode

Vanuit Podotherapie Sint Oedenrode verhelp ik klachten vanuit de voeten, maar ook voetgerelateerde klachten. Vanuit mijn podotherapiepraktijk in Sint Oedenrode en Eindhoven behandel ik vele soorten klachten. Dit betekent ook dat er vele soorten oplossingen zijn. Aan de hand van een persoonlijke intake en uitgebreid onderzoek, gaan we aan de slag met een behandelplan dat op jou is afgestemd.

Podotherapeut Dennis

Hallo! Mijn naam is Dennis van den Heuvel en ben als podotherapeut werkzaam in Sint Oedenrode & Eindhoven. Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven en sinds kort verhuisd naar Son. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan: Uiteraard podotherapie en bijbehorende nascholingen. Daarnaast nog ‘Sport en bewegen’, ‘Ondernemerschap’ en ‘Personal trainer’. Podotherapie is een vak dat ik met veel plezier uitvoer. Het leuke aan podotherapie is dat je echt iets voor iemand kan betekenen en dat elke patiënt anders is. Samen met jou ga ik op zoek naar de beste oplossing om jouw voetklachten aan te pakken.

dennis-podotherapie-sint-oedenrode

Dit mag je verwachten bij podotherapie Sint Oedenrode

  • Persoonlijke intake om inzicht in jouw klachten te krijgen.
  • Uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van jouw klacht.
  • Gebruik van hightech meetapparatuur.
  • Behandelplan om jouw klachten te verhelpen en te voorkomen.
  • 6 maanden service en garantie.

 

Afspraak maken bij Podomotion

Dit zeggen klanten

Trots ben ik op de echte ervaringen van echte klanten van podotherapie Sint Oedenrode en Eindhoven

Op advies van mijn fysio maakte ik een afspraak bij Dennis. Ik had rugklachten en ontzettend pijnlijke kuiten bij het hardlopen/wandelen. De afspraak begon met een goed gesprek. Er werd geluisterd naar mijn klachten en daarna volgde een uitgebreid onderzoek. Dennis legde daarna uit wat hij zag en hoe hij het dacht aan te pakken. Nu ben ik ondertussen een aantal weken verder. Ik wandel pijnvrij en ook het hardlopen gaat beter. Kortom, fijne afspraak gehad en super goede service. Ik ben meer dan tevreden!

Monique Fliervoet:

Dennis is een vakkundig persoon die zowel nauwkeurig als zorgvuldig te werk gaat. Hij weet waar hij op moet letten om zo goed mogelijk advies te kunnen geven aan zijn patienten. Tijdens het consult merkte ik gauw dat Dennis zijn vak serieus neemt en mij echt wilde helpen. Hij legde precies uit hoe ik liep en waarom ik zo liep en wat de gevolgen ervan kunnen zijn. Hij legde stap voor stap uit en nam mij heel goed mee in het proces. Al met al, een zeer fijne ervaring bij Dennis.

Shaoyu Lee

Door de goede zorg en kundigheid van Dennis zijn mijn pijnklachten in een korte tijd sterk verminderd! Wat een aangepast zooltje voor pijnverlichting kan geven is echt ongelofelijk.

Malou Vromans