fbpx

Wat is revalidatie?

Revalidatie is het herstellen na een operatie of ongeval, onder begeleiding van fysiotherapie. Vaak zijn revalidatietrajecten wat langer dan “normale” trajecten. Het is belangrijk dat de revalidatie op de juiste manier gedaan wordt, op deze manier verkleinen we de kans op terugkerende klachten in de toekomst.

Plan een afspraak

Het uiteindelijke resultaat

In sommige gevallen blijkt er meer aan de hand te zijn en is er naast fysiotherapie ook een andere medisch specialist nodig. Vaak kiest een orthopeed voor een operatie, maar dit hoeft niet per sé. Uit onderzoek blijkt in sommige gevallen dat het uiteindelijke resultaat na operatie, even goed is zonder operatie. Wij en de orthopeed helpen je bij het maken van de beste keuze.

De beste revalidatie faciliteiten!

Omdat onze praktijk gevestigd is binnen hetzelfde pand als Basic-Fit, kunnen wij revalidanten onder de beste omstandigheden revalideren. Wij zijn dan ook bevoorrecht om gebruik te maken van alle faciliteiten van deze sportschool, wij zijn er erg trots op dat we de beste revalidatie-omstandigheden uit de omgeving kunnen bieden.

Er zijn verschillende vormen van revalidatie waar wij als fysiotherapeut bij kunnen helpen.

Overige diensten